hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Tuesday, March 16, 2010

good + bad mood

cemerlang ape lak nie ? klik pada sijil nie utk tulisan lebih jelas :)
tgk spe yg tndatangan :)


reflection in the mirror , sbab tu tag nme tu trbalek , kat dlm bilik dorm :)

kat luar dorm , santai2 :)

luar dorm jgak ..

wif my mum :)

dpn kolam renang :)

mkn aiskrim di dpn blok dorm :)


-nie dkat excel training and country resort , lenggeng , negeri sembilan -



assalamualaikum ,

goody moody : :)

sory gle lme x update .. aku ade kursus 3 hr 2 mlm kat excel training kat lenggeng , negeri sembilan .. best gle .. dpt tau teknik belajar , baca , persediaan pekse , sifat peribadi , motivasi dll .. dpt kwn bru ..
paling best kn , aku dpt jmpe org yg slme nie aku nk sgt jmpe , iaitu Dato' Dr. Mohd. Fadzilah Kamsah :) best gle die ceramah . mcm2 aku dpt . byk gle teknik yg slme nie aku xtau . korg leh tgk website nie http://www.excel-training.com.my/ klau korg berminat nk msk kem nye .. mmg best .. korg x kn rugi .. mcm2 korg leyh tau ..

baddy moody : :(

kat kursus tu , ntah mcm mne tekak aku rse perit nk tlan air . then aku start batuk , ok r lg . pastu hr nie balik , selsema n' demam pulak .. adoyai .. najiah pun selsema .. die kata die jangkit dr razlan .. ha3 .. jangkitan jarak jauh ..

nnt , aku nk mskkn bbrpe video rakaman kat excel training tuh .. buat mse nie video die 'ngok' sket .. ha3 ..

p/s : ske lagu bad romance - lady gaga .. :)

lg satu , ade org hntr mesej ..

unknown : Salam, ini adik aina syakira ke? (ayat standard mehh :p)

aku : Ni spe ?

unknown : Saya drpd agensi kapel2 budak2 skola2 negara malaysia..saya dpt info yg anda tgh kapel,adakah itu benar? ,br>

(what is the person talking about ? effect ko ke kalau aku kapel ke singel ke ?)
-x balas coz bateri da habes .. x smpat nk charge .. coz byk aktiviti kat excel training tuh x smpat nk charge ..-

then die hntr lg :

unknown : Aina syakira, saya drpd agensi kapel2..bolehkah anda beritahu siapa bf awk?..

aku : Aku single not available k? Spe nie?! Pe mslh ko aku single ke couple ke? Effect ko ke?
Or effect agensi ko tuh?

-eh eh .. tnye spe bf aku lak .. eh aku xde bf la .. dan sjak aku putus bru2 nie (xde la bru sgt) aku dh tnamkn azam x nk kapel lg .. yg ko sebok2 psl aku ade bf ke x nie pehal ? hish geramnye aku dgn org nie .. mle2 hntr mesej cam baek jer .. last2 agensi kapel2 lak mari .. huh .. bazir kedit aku jer .. stakat nie die x balas dh .. dh g maen jaoh2 .. x kuasa nk lyn .. -

byebye slmt malam n' sweet dream :)

2 comments:

syahirahjamal said...

hahah!! sabar aina,sabar!!

izzati rosly said...

hahaha , mase dalam dorm uh aina mnjerit kn , sabar jea larh , msti die owg sajea2 wt uh , hahahhahahaa


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.