hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Friday, March 12, 2010

rencah 3 rasa ..

assalamualaikum ,

rasa geram sebab :

1) smlm , amin gi tulis 'nur aina syakirah future wife **** ' kat papan hitam .. hish gedik gile die nk tlis camtu .. jodoh d tgn TUHAN .. apsal lak gatal tgn ko nk tlis hah ? ble ejek die ngan anak ckgu zaleha daud tu tau lak nk mrh2 .. tp ble die ejek org x rse lak .. menyampah gle benci ..

2) smlm pekse b. arab ! soalan yg petikan tu aku lgsg x pham .. aku maen hentam je jwpnnye .. pape je la .. gerenti b. arab aku fail .. haha .. :p

lil bit about ujian -selingan-

sej - senang .. syeerah dpt jwb soalan sej coz amirul da tlong ajarkn sejarah utk die .. last2 amirul yg x dpt nk jwb soalan sej .. hahaha .. pe r mirol nie .. rahmat tak turun ke .. hehe ..

b. arab - da citer da kn ..

eng - ok je tp soalan yg tnye psl collective nouns tu ssahla .. yela bknnye aku ingt die nye penjodoh bilangan tuh .. xde mse aku nk ingt bnde alah tuh .. haha ..

geo - senang .. alhamdulillah ..

rasa gembira sebab ?

hari nie ade sambutan maulidur rasul .. aku msk perarakan wakil form 2 .. mnang no 2 .. yay .. alhamdulillah .. x sia2 aku bwk bungga manggar tuh yer :p

-gmbr akn diletak kemudian .. sbar yer-

rasa terkilan sebab ?

1) asl ngan due org tuh .. mentang2 la da ade **** rehat skali ngan kte .. mke aku lgsg korg x heran .. 2 hr berturut2 aku x rehat ngan korg .. x kn korg x notice ape yg brlaku kat diri aku ? ms balik korg prasan x 2 hr yg sme aku x rehat ngan korg tu .. aku x lambai kat korg pun .. malas nk lyan org yg x hargai diri aku mcm korg .. dh ade **** .. trus abaikn diri aku .. sorg pun x pegi cari aku , tnye knpe x rehat skali ngan korg .. yg aku nmpk dpn mata aku ms rehat .. korg sdap2 gelak ngan si **** tuh .. nmpk aku tp x nk tgur aku pun .. ape jnis kwn korg nie .. smpai aty korg abaikn aku .. kata kite kwn baek tp ble aku laen mcm sket sorg pun x perasan ..

to **** ,
yea , aku ngaku aku mmg x ske ko .. sbb ko tu gedik .. ko tu spesies je ngan amin .. wat lawak tp x jadi .. pastu gelak cam org sewel .. dlu sblm ko msk kaa ade geng lme ko kn .. asl x rehat je dgn geng lme ko tuh .. asl kne rehat ngan aku , yana , aina malik dgn wan ? dh trdesak sgt ke ? mne geng lme ko tuh ? aku rse ko xde selisih fhm ngan geng lme ko mcm aku selisih fhm ngan geng lme aku iaitu FANESA .. so aku rse ko x prlu la nk menyebok dlm geng aina , yana , wan ngan atikah .. tetibe je sebok nk rehat sme2 la .. trgedik2 nk kejar kteorg klau kteorg hbis solat cpat .. huh .. gile benci ..

da la .. asyik mengumpat org je .. tkar topik la plak ..

2) aku xtau la ngan mamat sorg nie .. sume org tau nme die kn .. so xyah r aku nk bgtau .. yg bce ni jgan bgtau sape2 tau klau korg x nk kne penyepak aku ..

aku x phm r dgn die .. die ni ade mslh ape hah ? dh la menipu org , x rse bersalah lgsg .. aku pun x paham knpe aku ley nangis setengah jam cume utk die ..

aku nk tnye kau soalan tp ko biar tnpa berjawab .. mne aku nk bengang ..

a) knpe ko leyh layan sume pompuan laen .. tp ble aku nkkn perhatian kau , kau x bg .. ye aku phm ko dh xde pape ngan aku .. tp skurg2nye kte ley jd kwan lg kn ..

b) knpe ko snggup tipu aku ? tp hakikatnye ko tipu perasaan ko sndr !

c) knpe sjak kte jd kwn biase nie .. ble aku ckp ngan ko dlm myspace msti keluar prkataan yg x sepatutnye keluar .. dlu ms ko ckp ngan aku ok jer .. xde wtf or wth or 'pintu saya' dalam bahasa arab .. tibe2 ble da x de pape ko sdap je mulut menyumpah2 aku ngan bnde mencarut tu ..
p/s: klau nk tau 'pintu saya' dlm bahasa arab ape , comment post nie :)

tersentuh ble najiah nk tnye .. 'wei aku nk tnye ko tp tkut ko sdey ..' nada die cam serba salah nk tnye .. rpe2nye die nk tnye knpe aku putus ngan die .. tetibe aku gelak .. xtau knpe .. klau aku citer kat najiah msti die gelak .. lucu tp actually ia suatu bnde yg menusuk aty :( lg sakit ape yg die wat kat aku drpd kesakitan yg aku kumpulkn drpd sume ahli FANESA dlu .. trlalu pedih .. trlalu kecewa .. frustrated ..

-sampai di sini saja .. ku dh x than lg dgn idup ini-
:)

4 comments:

nur said...

haha..pekse sme ngana q...aq pown bljr sej ngan mirol...tiap kli pekse dr taon lps agy, aq mest sroh dye ajr aq...syg mirol..!thanxz....klu dye x de mest aq fail sej...x lupe gak kn ckg2..haha...

hmm...
no comment about that **** gulz/boyz...actually aq x taw sape yg ko mksod kan tuh...
alan:
sjk kblkgn ni mang aq rpt gak ngna alan....tp aq tengok dye bese je..x de yg brubh..nk kate dye funny ttp funny...i dont know whats your problem...n sorry psl soklan kuh td...i didnt mean 2 hurt u..:J
sorry....:))))))))~~~~~

Aina Syakira said...

**** tu ade la .. tp bkn bdak fanesa .. bdak klas aku .. gedik sgt menyampah aku ..

psl die :
mmg la ngan ko die x berubah tp ngan aku .. ngokngek tol la ko nie ..
nk tau ke 'pintu saya' dlm bahasa arab ape ?
n' nk tau x jwpn pd soalan ko td ?

syahirahjamal said...

ehh ehh nk nyampuk jugakk!!
hahah btul tu..
x de amirul,x de rahmat dan
x de sejarah XD
ushh..
btul kew alan ckp kasar nan ko?
nan aku biasee jeerr..
btw,apa mksud 'pintu saya'??
nk tau nk tau!!

Aina Syakira said...

ikut bhse arab , ba alif ba maksudnye pintu n' kalau nk tnjuk pintu tu saya punya , kne tmbh ya kat blkg :)

so pndai2la tmbh sndr :)


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.