hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Sunday, April 18, 2010

amin bin azhar

assalamualaikum ,


umm , baguslah kau dah tau tu bkan no. hazrie ,


sbb kteorg pun mlas nk tipu ko lme2 .


buat tmbah dose kteorg jer .


by the way ,


bile masa ko larang aku tanyakan hazrie psl ko minta no. die ?


ehh ehh xde pun ??


ko jangan ingt aku akan ikut sume perintah kau membabi buta je !


never laa weyy ! jgn nak perasan okey ?


the BIGGEST mistake that i made in my life ,


was to have feelings towards you .


i dunno maybe i was too silly during that time .


and now , you're nothing special to me .


i'm sorry for saying this , but it's true .


and for your information ,


not me , but some of our friends and schoolmates ,


doesn't like your style .


aku x nafikan yg ke'lembut'an kau tu semulajadi and aku xleh pertikai personaliti yg ALLAH da bagi kat kau tuh .


but yang kteorg x ske dgn sikap kau ,


kau tu GEDIK sangatlaa .


fham x maksud gedik ? aku rse ko fham kott . x payah aku nk jelaskan kat sini .


kteorg rse ko nie byak membodek cikgu laa . kteorg rse jer . xtau la btul ke x .


and kalau kau nak tahu ,


pengawas pusat sumber selalu harap yg kau x dpat jd PSS betul tahu ?


tapi diorang terima jela ko jadi PSS betul .


ye la klau diorang nak wat report psl kau pun x gune ,


sbb cikgu lebih percayakan kau dr diorang .


ye la kau kan anak puan jasemah jamaluddin .


banyak pengaruh dgan cikgu2 .


and aku , fadhlin and laen2 harapkan ,


kau tolonglah jaga hati dan perasaan orang laen .


jgan maen lpas ckap jer .


aku kata aku x suka dengar nme razlan , x yah r sbut !


ko reti bahasa ke x huh ?!


sbab tu org pun malas nak jaga hati dgn perasaan kau ,


sbb kau pun buat bnde yg sme dgn org laen !


daa laa , aku malas nak membebel lme2 ,


membebel byak pun x gne selagi kau x berubah .


aku harap kau baca nie , and kau muhasabah diri kau tuh .


terima kasih atas segalanya yang kau bagi kat aku .


-ikhlas , aina syakira-



No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.