hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Sunday, April 11, 2010

assalamualaikum ,


penat sbb bru balik dari ipoh ,


actually ayah ade urusan kat ipoh ,


tp sbb mak aku nk jmpe adek die kat ipoh ,


so aku pun ikut dorg gi ipoh ,


*all ending's wif 'ipoh' , hehe :D


tido semalam kat rmh bapa sedara aku ,


mlam smalam gi ipoh parade ,


tapi tak beli apa2 coz brang kat sne sumenye mahal2


ala2 brang kat sogo kay elle ..


*sorry la xtau nk tlis ape coz boring nie :D


anyway i miss my little buddy ,


fatehah isa and azri nazrullah ,


they're so sporting ...


azri nazrullah slalu bg semangat kat aku :D


and fatehah isa cheer me up :D


hr tu kn , azri nazarain , azri nazrullah's bro ,


one of my classmates ,


he sent me a chat message at facebook ,


x habes2 ulang ayat yg sme ..


"x de deh"


oww silly , what is it mean ?


tnye fariq arh esok .. ?


ye r tu je frasa yg die ulang ,


"x de deh"


pastu kata aku pengecut sbb x blas ,


ye r aku mlas nk lyan ,


mle2 tu aku balasla ,


tnye ape kejadah benda tuh ?


pastu asyik2 ulang bnde yg sme ,


lme2 mlas arh nk lyan ..


lg nk tlis ape ekk ?


o yahh , today is imran hakimi's bufday !


just wish him through myspace :D


may ALLAH bless you , kimie :D


p/s:


okay okay okay ,


eat ur ice cream smpai cekik nak mati pun xpe ,


aslkan aku ley pdam ko btul2 dr kpale otak aku .


farewell you :(



No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.