hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Sunday, June 20, 2010

good and bad

assalamualaikum .


yea yeahh ! yea yeahh ! yea yeahh ! yea yeahh ! yea yeahh !


-sudaa la tu aina , happy banget kayaknyaa -


(mksdnye happy sangat nmpaknyaa)


akhirnya 10 hari menghilang tanpa berita ,


aku tau jugaa sebab knpe kau x online !


ish3 pdan muka kau internet rmah kau trbakar , wakakaka xD


-smpat lg mengutuk-


hrap2 internet kau cpat baek .


aku da nk mati kebosanan tiap2 mlam xde kau .


naseb baik ade anak rapilus tlong tmankan tahu ?


syang kauu gile2 emy ! =.=


yg si anak mail tuu , cam bodo jea . haha .


please please please on cpat2 yaa ?


aku ade BANYAAAAAAAAAAAAKKKK citer nk citer kat kauu .


and aku rasa kau pun ada BANYAAAAAAAAAAAAAAKKKK citer nak citer kat aku .


LEGA betull bile baca comment dr kau kat MySpace .


walaupun kau onlime skjp pkai handset jerr .


tp ckup wat aku rasa legaa sgat2 . :)


see you at school tomorrow , aizat ! even due2 bisu nk ckap , bhahaha xD


*


ahh no no tomorrow school !


why we have to go to school ?


hmm =.=


da la esk dpat kertas pekse . msti mrkah aku truk2 .


ahh hrap2 tidak ! markah pekse down , no computer !


oh no oh no oh no !


ahh x amek kesah punn . arab je aku nk tau sgt2 mrkah aku . subjek laen , x amek tau sgt .


hmm , esk nk jmpe ?


emy helwina !
najiah !
atikah !
hazrie !
syafiah !
fadhlin !
syahirah !
ainaa !
fatihah !
maria !
amirul !
syafiq !
baihaqi !
aizat !
izham !
hidayah !


hmm . spe lg yg nk ditambah ?


anyway , nak ke x nak ke , esk ttap BACK TO SCHOOL !


kemas buku ! tido awal ! :)


-the end of the daily story-


No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.