hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Sunday, August 1, 2010

fenat , fening , fengsan

assalamualaikum .


td gi mid valley ott .


mak ngan ayah nk gi house renovation exhibition .


bosan bosan bosan =.=


sblm tu kteorg gi jusco kat situ .


aku nk beli keychain utk aku n untuk seseorg sbg tanda maaf .


pastu ayah aku kata amek kemudian keychain tu ,


gi pameran dlu .


kat pameran tuu , trlupe sgalanye sbb trlalu lpar .


hey ! aku mne thn 6 jam x mkan !!


last2 aku lpe nk beli keychain tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


:'( :'( :'(


sdey ottttt !!


aku nk bg hadiah sbg tanda maaf kat dier ..


tp .. trtinggal ..


xpe la awak , aslkn awak maafkn saya ye ?


saya minta maaf awak ! maafkn saya !


saya tnggu call drpd awak . utk awak jelaskn semuanye .


keychain tu sbg tanda maaf saya je . hehe ^.^


malang btul naseb aku . haha xD


*


jawapan untuk kuiz aku hr rabu lepas ,


ialah ..


jeng jeng jeng ..


..


..


..


..


..


..


..


..


..


..


C . muhammad razlan bin ghazali


!!


ahahahaha xD


bile emy citer yg alan tu PA aku , aku x cye doe !!


klau laa ainaa ade dlam mimpi tu ,


alan ptut jd PA ainaa !!


aku hrap2 kn PA aku tu ialah orang laen


rpe2nye bdak tektonik tuu . aduhh .


tp aku ske orang laen hah ? xde kne mengena nye PA nie .


cme mimpi jea . bknnye btul pun .


kan kan kan yana , aina malik , emy ? hehe :D


ainaa , sorry yaaaaaaaaaaaa !! ^.^


*


best ott study group smlm ..


aku , amirul , danial , najiah , syafira


kteorg bljr sejarah n sains ^.^


amirul laa yg pnat menjelaskn segalanya . haha xD


danial asyek sms jea .


tibe2 .. ade sms smpai kat aku ..


from : ***


"Aina,ini Hazrie.sory sebab x datang.(HAZRIE)"


haha sbnrnye aku ade ajk hazrie join study group


tp die x dtg pulaa .


tp knpe aku ltak simbol *** ?


haa msti korg fening fikir kn ?


sebab ..


die antar pkai no orang laen .


dan org itu , ialah awak dlm post yg lpas .


xtau laa klau2 awak xtau hazrie gne hp awak nk msej saya .


sbnrnye , 'awak' , hazrie n bbrp org laen


melepak di rmah kwn dorg pd wktu yg sme aku study group .


msti korg akan kata ..


00000000000000000000 .. (bak kata azri nazrullah)


haha .. aku daa merepek sudaa ?


sblm aku merepek lbih pnjg , baek aku ckap


sodaqallahul azim :)


-the end of the daily story-


No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.