hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Wednesday, August 25, 2010

huahuahuah

assalamualaikum .


masih ingat semalam ttg no baru saya ?


saya tuless di situ 012-3456789


saya x expect pulaa ade org gi save no tu msok phone .


nak tau orangnye sape ? ade kat tag xD


*


saya nak panggil hazrie ,


terpanggil nama awak pulaa . haha . hatoyai .


naseb baik xde sape perasan . fuhh =,=


*


mari saya jawab soalan yang ada di blog emy helwina .


jawapannya ialah ..


haa , jawapannya xkn saya bagi senang2 yaww .


saya nak seseorang dapatkan sebuah esei


drpd puan hamimah .


mintak je macam nie ,


"cikgu sayang , *ttibe lakk , eww"


cikgu hari nie cantik menarik tertarik sampai terbom-bom .


boleh tak saya nak minta sesuatu ?


saya nak esei best friend yg bdak2 2 kaa tles tuu .


tp saya nak yang aina syakira pnye jea .


boleh tak cikgu intan payung ?"


*intan ade payung ke ?


naseb r klau die bg . sbb jwpnnye ade di situ . hee hee :D


mintak2 dpat laa okies ? ALL THE BEST ^.^


*


haha suke lak aku knekn bdak junior ku ini !


smalam tali kasut die trcabut .


die pun jlan ngan tali kasut melompat-lompat .


then aina irdina , pembantu peribadi aku tuh


tgur die ,


"wey azri ko x ikat tali kasut ke ?"


nazrullah nie pun ckp ,


"biar laa !"


last2 aku pijak tali kasut dye haha xD


ske lak aku ! :D


nazrullah pndg cam nk jeling jea .


lek r bro.k , jgan mrah . hehe .


*


heyy hazrie !


aku tgok cam ko nie terpinggir jea drpd bdak2 laki kaa .


ade mslh ke ?


atau ko berperasaan sme cam aku ?

*bkn berperasaan yg tuh ! hish korg nie slah fham lak xD


seronok dgan kawan2 klas laen kan kan .


btul x hazrie ? haha xD


tapi kte kne sdar , nie klas kte . masa kte byak di sini .


so , aku x mau tgok ko trpinggir lg drpd dorg k ?


n.n


ko pun lately mcam sdey jea !


aku wat lwak ko x glak pon ! *pdhal x lwk pun

No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.