hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Thursday, September 30, 2010

oh malang naseb kuu =(

assalamualaikum .

hari ini saya menyinggah 2 krk 2 nak jmpe ckgu krishna .

time nk kluar dari kelas tuh ,

adoii anak suhaili nieyh menghalang jalan lahh pulaa !

dengan penyapu nye dengan penyodok mcam pekerja MPKj laa pulaa !

die tgah ckap ngan puteri nur aisyah x silap .

aku tgk blkg die ade ruang nk lalu .

aku lalu lahh belakang die .

tgah2 melepasi laluan tuh ,

si haziq tu pulaa gi mengundur ke blkg !

cis x lepas den !

den pulaa yg kne ik0t die mengundur ke blkg !

last2 sampai dinding x ley nk undur daa ,

yg si haziq nieyh teruskn mengundur lagi !

last2 aku ckap , "woii !"

sume bdak 2 krk 2 ckap "o0o0o0o0o0o ..."

ishh malu kott !

yela , hamper2 haziq nk sandar bdan aku ..

aku nk lari pun x boleyy !

hishh malu giler2 ..... nseb baek haziq x sndar ..

klau x lg malu ..

*

ala ala ala !

cuti bergilir-gilir utk PMR !

n'

klas aku x sme dtang skola dgan klas tuuuu uuuuuut !

AAARRRGGGHHH GERAMNYEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!

n'

x sme gak ngan 2 krk 1 !

nnt aku nk rehat ngan sape ?

emy , najiah , farah xde ..

BOSAN BOSAN BOSAN !!!

*

farah msk wad denggi hospital kajang !

hrap2 dye cpat smb0h , amin ya rabbal alamin .

-the end of the daily story-


Wednesday, September 29, 2010

adoii , facebook gilor !

assalamualaikum .

aku boring gile tunggu tuuuu uuuuuut blas msej facebook aku .

aku p0wn maen arh yg jwab2 soalan psl kwan2 tuh .

last2 jwab pnye jwab ,

ttibe kluar soalan ,

"would you marry tuuuu uuuuuut ?"

kompem aku jwab dgan yakinnye 1000%

"YES !!!" *dgan semangatnyer

tp syg , klau terpost camtuh kat wall die ,

gerenti die mengam0k selama2nyer ! =(

yela , aku mseh ade maruah .

aku x ske jd perampas . x(

*

sorry guys ,

nk privatekn blog utk sementara .

nk kemas ape yg bersepah . haha .

=D


Saturday, September 25, 2010

assalamualaikum .

ehh ?

kau dan aku pakai warna sama hari nie .

aku hijau muda , kau hijau tua .

pdhal x rancang pun .

hari nie jamuan raya skola .

bile aku nk tngkap gmbr kau ,

kau lari .

ble jamuan habes , kau kemas , sapu kelas .

aku ngan hazrie smpat lg kutuk ko .

"xpela weyy die (kau) nak sapu kelas ,

nanti bile die kawen nnt senang .

isteri die buli die kemas rumah . haha ."

pastu kau kata ,

"o0o , kutok aku ea ?"

waktu balek ,

aku jumpe kau .

aku minta maaf .

kau kata tak ape lahh .

aku tnye ko balek naek ape .

kau kata jalan kaki .

aku kata bye .

kau balas bye .

kau daa mle baek ngan aku .

kau senyum kat aku .

alhamdulillah , segalanya dah berakhir .

kau dan aku tak gaduh lagi .

aku nak kau dan aku jadi kawan balek .

*

emy !

nape x dtg hr nie ?

nak emy ! boring takde emy !

aina ade citer nk citer kat emy !

*

ade org tuh kata kan ,

die x dtg skola mse bufday die

sbb x nak kecoh kat skola psl hr jd die .

ko nie mmg jnis rndah diri kn .

pastu ko balas , "biaselatu"

eii muntah aq . haha xD

kau memang low profile .

klau boleh , aku nak berada kat tempat kau .

aku x nk d0k dlm kelas pandai yg x bahagia .

biarlah kelas bawah . aslkan gembira selalu .

*

kau wat open house ?

aku tak dpt pegy !

transport xde !

sdey giler !

aku nk jmpe mak kau !

aku nk jmpe adek2 kau !

aku nk jmpe makwe kau ! *ade ke makwe kau ? =D

sorry kau , aku x dpt dtg ! =(

*

besties saya :

1) emy helwina

2) najiah

3) atikah sidik

4) syafiah diyanah

5) hazrie

6) fadhlin mastura

7) haziq hazwan

8) farah hafizatul

9) ainaa mainor

10) amirul asyraf

11) izham haidhar

12) aizat daud

13) muzammil asyraf

14) syafiq wasfi

korang terbaek !

aku syg korang selamanya !



Friday, September 24, 2010

yg bernama tuuuu uuuuuuut

assalamualaikum .

suatu malam pada bulan ini .

"syakirahh ! dahh laa tu , off komputer , tido !"

daa laungan ayah aku drpd bwh . adushh !!

x dpt nk tnggu smpai 12 malam .

nk wish org nie . tp ayah aku kacau bunga lakk . haha .

*

pastu kau kata kat aku ,

tq ingtkn aq

yela aku ingtkn bufday ko =D

ishh ske lak aku .

adoyai , menggatal jea tau aina nieyh !

*

atikah kata semalam ,

kau dan aku mirip jugak lahh .

dari segi mata kau dan aku .

haha sama ke ? aku x tau lak .

xpe2 . hr nieyh aku tnye org laen lak .

danial n' najiah kata mirip sikit2 .

*

ishh mamat sorg nieyh !

ex-bf aku kat kl tuh laa .

ttibe je msej aku .

stelah setahun 6 bln x msej .

ttibe lak nk berbaik ngan aku .

pastu x ngaku lak tuh nme die .

konon kawan kpd ex-bf aku .

ishh malas aku nk lyan .

yela , ape hal motif dye ttibe msej aku ?

kata daa x suke aku ?

menyampah aku . ttibe lak menggedik . haha =D

*

smbg citer yg atas skali .

aku ingt lg cte kte dlu2 .

drpd ko , aku tau rse org bawah .

kau x prnh pun peduli psl kedudukan .

kau x prnh pun peduli psl jawatan .

kau x prnh pun peduli psl kecemerlangan .

yg kau tahu , DOTA , DOTA N DOTA =D

aku ingt slme nie sume student tau nk brsaing dlm akademik n' jawatan .

rpe2nye salah .

rpe2nye ade yg x kesahkan sume tuh .

yg pnting ko happy dgn cara ko .

bila aku kenal kau ,

aku compare hidup aku ngan kau ,

bru aku bljr sesuatu .

kau x faymes mcam aku .
*smpai atikah yg skola sme ngan ko dr drjh 2 smpai form 2 pun x knal ko

kau x cemerlang akademik mcam aku .

kau x de jawatan mcam aku .

kite berbeza .

tapi ,

aku rasa kau lagi bertuah drpd aku .

kau xde tanggungjawab mcam aku .

kau x trtekan dgn desakan cikgu yg nk KRK + KAA cemerlang .

kau ade kawan2 yg memahami .

kau ade makwe yg setia .

aku ade jawatan , tanggungjawab .

kelas aku ialah harapan skola utk cemerlang PMR .

dlu kwan2 aku byak benci aku . skrg ok daa .

aku xde teman hati yg setia .

aku ade segalanya , kecuali bahagia dan gembira .

kau xde ape yg aku ade , tp aku xde ape yg kau ade .

tp persahabatan lah yang menyatukan kite .

chat MySpace dan message Facebook mempertemukan kite .

dari kau , aku bljr erti hidup yg sbnr .

terima kasih kawan .

kite sekadar kawan je . x lebih x kurang .

harap kau terus kekal dalam bahagia .

dan aku harap aku akan temui bahagia .

happy belated birthday , friend !

-the end of the daily story-


Wednesday, September 22, 2010

kau dan aku

assalamualaikum .

*

ehh , muka kau dan aku mirip ke ?

aku x rse pun mirip .

sebab aku pun x prnah compare . haha xD

emy kata muka kau dan aku mirip .

mcam adek-beradik . haha xD

eii kalau kau jd adek bt0l aku p0wn ,

aku x ngaku kau adek aku .

tapi , tak mungkin kau dan aku adek-beradik .

sbab kite lahir tahun yg sama .

n' jarak bufday kau dan aku pun x sampai 9 bulan .

nnty aku nk cbe tnye org laen lahh .

mke kau dan aku mirip ke ?

n' kdg2 , aku rse mcam nk sllu bersaing je ngan kau .

mcam adek-beradik doe .

tgk kau kena puji sket ngan ckgu roslan ,

ishh rse naek menyampah aku tgk .

pastuh bile kau tlong2 cikgu ,

aku pun rse nk tlong2 cikgu gak .

ble kau kata kau nk saing dgn aku dlm akademik ,

aku rse cam xley terima .

nseb baek kau no 20 lebeyh ujian setara hr tuh . haha xD

yes yes ske aku =D

jhat doe aku nie . haha xD

weyh weyh aku nk tnye ,

kau saket aty x ble aku kne puji dgn cikgu ?

kau geram x ble keputusan ujian aku 'bravo' ?

kau ade rse nk brsaing x ngan aku ?

kau amek berat x psl aku ?

kdg2 , aku amek berat psl kau .

kdg2 , aku ske wat kau cemburu dgn kejayaan aku .

mcam adek-beradik jea .

atau sbnrnye aku jmpe salah satu dr 7 org mke serupa dlm dunia nie ?

yela , xkn mak aku beranak selain aku . haha xD

ok lahh . yg pnting , kau dan aku kawan kan ?

tite tawan tan ? (kita kawan kan ?)

aku minta maaf sbb kasar dgn kau hr tu .

tp biarlaa aku sndr dgn idup aku .

kau pun ade makwe yg bley bhgiekn kau dr aku .

*

jhat doe ckgu roslan nieyh !

bljr psl raja berperlembagaan ,

ttibe msk bab gundik lak !

*btol kn ejaannye mir0l ? ko yg prkenalkn prkataan nieyh kat aku .

ckgu roslan nk bg contoh .

azri nazarain jd raja .

aku lak jd permaisuri ! aduyai ! =.='

atikah jd gundik pertama .

nadia gundik kedua kott .

wan gundik ketiga .

sarah gundik keempat .

byak doe gundik azri nieyh ! haha xD

yg ckgu roslan nie lak ,

asyek2 nk puji aku jer !

hishh karang ade gak yg menyampah karang =p

*

ekk eleyy cri psl lak minah sorg nieyh !

*sbnrnye mamat brperangai minah

die gi kata kat ckgu roslan ,

"bdak2 p0mpuan klas nie , GEDIK-GEDIK !"

o0o abehh tuu ko x gedik lahh ?

menyampah lahh aku dgn perangai ko !

nie bkan menyampah sbb adek-beradik td ,

tp menyampah seriously !

ko nie kn sbnrnyer ,

x diperlukn p0wn dlm klas kteorg !

klau d0k klas nieyh setakat nk tnjuk baek ,

baek x payah dok KAA !

menyemak jea ade laki x gne mcam ko .

*

aku :
weyh , ko ingt aku lg x ?

dia :
zzz

aku :
ckplah btol2 ! adoyai=.='

weyyhh ,

daa lama dia x chat ngan aku .

daa 2 bln daa .

sdar2 minggu nie bufday dia doe .

ehh ehh ade msej msk !

dia :
nthla

aku :
adoi , yg ko ckp aku awek aizat tuh , ko x ingt ke ?

dasar nyany0k doe kambeng biri-biri nieyh !

mmg layak wat korban jela !

haziq , bufday ko rye korban kn ?

nie haa ade sheep baek pnyaa ko ley sembelih . haha xD

alahh , bdak nieyh daa off ! cis xp

ehh ehh die ade tnggalkn msej sblm off !

msejnye brbunyi begini ,

dia :
owhh

aku :
ape owhh ?

sambungan .. akan dtg =D

p/s : laa , dia idle rpenyer =p

-the end of the daily story-


Sunday, September 19, 2010

saket kepala den

assalamualaikum .


semalam , gi rye sakan kat pelangi .


gi rmah farah jasmeen , dhiya , baihaqi , anis n' danial hidzam .


n' semalam juga lahh ,


1st time 18 org sekaligus gi rmah aku !


terperanjat aku dibuatnyer !


daa laa aku sorg2 dlam rmah . mak ayah aku keluar .


hishh kelam-kabut den dibuatnyer .


dgn bru lpas mandinye , towel tersemat di rambot . haha xD


nseb baek aku daa isi kueh rye .


n' sirap pown daa trsedia dlm peti ais .


nk suruh liyana tlong pun , x tau nk tlong ape .


sbb everything daa ready .


ble mak ayah aku smpai ,


aduhh ngan sekelompok bdak laki tuh dok luar


ape laa kata bapak aku nnty =.='


nseb baek x kate ape . haha .


tp , di sebalik kemeriahan itu ,


" td *** sepatutnye ade , tp ntah mne daa die gi melencong ."


huh ? takot ke nk dtg rmh aku ?


heyy , nie rye laa beb !


wa x kesah lu dtg nk rye .


wlaupun lu daa hncurkn hrpn wa pd lu .


tp wa tahan . wa terima dgn hati trtutup *ehh silap , trbalek


smpai aty lu wat wa camnie .


wa dh tahan kesakitan nk sambut lu , lu chow tmpat laen lak .


tp akhernye wa sama lu brtemu gak di rmah anak bashir .


adoii . nk lari tapi terjumpa gak . haha xD


tu laa . laen kali jgn lari . hehe =D


lu lak , nampak je wa trus lari konon nak amek air . adoyai .


alaa esk skola ! *ttibe tkar topik


MALAS nak gi sekolah !


dgn keje seni x siap , keje skola pun x ingt !


nk menghadap mke 'lu' lagi !


mari ramai2 kita ponteng skola !


*PRS yg x brtanggungjawab btol


hishh , MALAS LAHH !


-the end of raya holiday-


Friday, September 17, 2010

bukan niatku

assalamualaikum .


izinkan aku mencoretkan bait-bait sastera di sini .


*


saat aku tenggelam dalam konflik persahabatan


saat aku dikuburkan dalam pendaman perasaan


saat aku hancur dalam sakit yang tak tertahan


kau hadir


menyelamatkan aku dari terus tenggelam


membangunkan aku dari terus terkubur


membina hidupku dari terus hancur


hari demi hari


ku merasa bahagia dengan kasih sayangmu


ku tersenyum ceria dengan keletahmu


ku menemui harapan baru dengan doronganmu


namun sayang


yang fana tak kekal


yang sementara tiada abadi


itulah pusingan roda dunia .


ku tak tahu salahku di mana


ku tak tahu silapku itu apa


kau menghancurkan segalanya


tanpa selidik dan bertanya .


kau lebih percaya yang lain


dari sahabatmu sendiri .


biar , biarlah , biarkan , biarkanlah


segala kepahitan itu berlalu


kerna kebaikan akan memusnahkan kejahatan .


biarlah airmata ini menjadi saksi


betapa terlukanya hati disakiti .


sendirian aku bangkit tanpamu


dengan bantuan beberapa yang lain


ku berjaya membina hidup baru tanpamu .


namun


memori kau dan aku


masih subur di jiwa


masih segar di minda


tak pernah luput


biar dingin kau denganku .


namun apakan daya


mengharapkan kenangan itu kembali


seakan mustahil untuk diwujudkan lagi


biar dalam dunia ini


tiada apa yang mustahil di sini .


setelah beberapa ketika berlalu


ku terima khabar berita


kau bertarung nyawa di medan perubatan .


ku tahu jauh di sudut hatimu


kau mengharapkan kemaafan dari perempuan 'tak guna' ini


kau mengharapkan doa dari perempuan 'penipu' ini


hmm *smpat lg mendengus nk pikir ayat seterusnya


ya ALLAH ,


aku memohon kepadaMu


dengan segala kebesaran dan kekuasaanMu


Kau kurniakanlah kekuatan buat insan di sekelilingku


terutama dia ..


dengan segala kasih sayang dan sifat pemurahMu


Kau kurniakanlah kebahagiaan buat insan di sekelilingku


terutama dia ..


AMIN YA RABBAL ALAMIN .


ku hargaimu sehingga kini


kerna kau sanggup membongkarkan


rahsia yang tersimpan selama empat bulan


rahsia yang benar-benar penting buatku


biarpun ia membuatku terluka .


-the end of literate words-


p/s:


PERHATIAN !


*bsarnye font


TOLONGLAH ,


KALAU NAK DATANG RUMAH SAYA ,


INFORM DULU YER !


PALING LAMBAT 10 MINIT SBLM NK DTG =D


trimas ^.^


td ade sape ntah dtang rmah aku , x inform .


mak aku perasan diorg , tp diorg daa jauh jalan daa .


haa tu laa , rugi RM3 . haha xD


Thursday, September 16, 2010

seminggu

assalamualaikum .


alkisah ........................


aina syakira da kembali ke rumah ! =D


setelah 4 hari di lenggong , perak


dan 2 hari di seremban , negeri sembilan .


best doe kat lenggong ! =D


sebab , sepupu sepapat aku sume ade !


nie koleksi gambar , 2 je . x ley kongsi byak2 . hehe =D



sepupu sepapat sekalian =D




nie kat sungai , sekali-sekala dtg rye mandi sungai ! haha =D



okay , okay !


haa , sesiapa di antara anda


yang berminat untuk meninjau rumah saya


boleh laa dipersilakan datang ! =D


klau nk dtang , haa , jgn maen terjah jer !


nie bkan rncangan terjah nas ahmad tau !


inform dlu okay ?


bkn ape , tkut aku xde kat rmah ,


sian korang bwak RM0 je balek rmah yeww ?


nak inform di sini ,


no hp : 017-6966229


no rmah : 8723 0746


facebook : Kirana Bliss (ade haa batch kat atas tuhh)


atau inform kat tagbox blog nie pun boleyy !


okay ? got it ?


so , ape lg ! mai laa rmah aku ! =D


*trlebih excited lak haha =D



okay lahh . nk tlong mak msak nie . daa daa !


p/s: ainaa mainor !
jgan salah eja nme bapak aku lg =P
&
aku x sabar nk amek hdiah tuh ! =D


-the end of hari malaysia-


Thursday, September 9, 2010

30 ramadhan

assalamualaikum .


sebagaimana yang anda lihat ,


ada perubahan dlam blog saya .


PAGE UNDER CONSTRUCTION .


sbb tu berselerak . x habes kemas lg . haha =D


*


akhernyaa ,


30 ramadhan menjelang juga .


akan berakhirlah ramadhan yg mulia .


bye bye terawih .


bye bye lailatul qadar .


bye bye ramadhan .


rse macam syg giler ramadhan da nk pegi .


huhu sdey2 . =((


klau org2 salafussoleh (alem2 ulama)


dorg nanges ble ramadhan da ckap 'selamat tinggal' .


aku pun rse nk nanges gak .


tp apakan daya , iman x kuat . hehe .


yela , blum tentu lg ,


kte dpt jumpe ramadhan thun dpan .


ajal maut di tangan Tuhan .


haa , cter psal last day ramadhan


smpai skrg aku pose pnuh !


hrp2 kekal pose smpai habes ! =D


x yah gnti pose . haha xD


tp nnt msti mak ayah aku sruh pose 6 hr di bln syawal .


*


selamat hari raya ,


aidilfitri mulia ,


ampun maaf dipinta ,


mensuci hening dosa ..


haha mood nk rye di kampung je ade .


mood kat sini , hmm ntah lerr .


esok x sabar nk balek kmpg !


nk jmpe sume org !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kutep duet rye , gi jalan2 rmah org !


jadi saya di sini ,


saya , penyimpan mohor besar raja2 (ehh)


saya , nur aina syakirah binti yaacob


(sape x tau nme pnuh aku , nie die amek kau)


ingin mengucapkan ,




minta ampun minta maaf


atas sume salah dan silap saya selama ini .


saya manusia lemah .


byak wat salah n' silap .


rye nie , hrp korg maafkn bdak yg gedik nie .


haha . =D


berhati2 di jalan raya .


ingatlah orang yg tersayang .


(cehwah cam iklan lak)


SELAMAT ........... HARI ............... RAYA !!!!!!!!!!!


-the end of ramadhan-


Monday, September 6, 2010

assalamualaikum .


due bulan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


two months !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


shahratan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


amek kau 2 bulan dlam 3 bahasa .


melayu , inggeris , arab .


mandarin ngan tamil tak tau =.='


tapi tapi


ape maksudnye 2 bulan nie ?


ehh sebok je kau nak tau .


shuhh shuhh pegi sana . haha xD


*


start cuti , membosankan .


daa la kne pose 4 hr lg .


klau trus rye xpe gak xD


apepun , setakat nie saya pose penuh .


26 hr . lg 4 hr jeaa =D


hrp2 laa penuh smpai ke akhernyaa .


AMIN YA RABBAL ALAMIN .


*


raya nie , raya pertama baru balek perak .


kampung saya dekat lenggong , perak .


tau lenggong kat ner ?


klau korg ingt sej form 1 yg zaman prasejarah tuh


ade zaman paleolitik kat situ lerr =D


maknenye mak saya keturunan org zaman prasejarah .


haha mengarut lak aku =D


skrg sume bende2 zaman prasejarah tuh


ade kat muzium arkeologi lenggong =D


x cye ? meh laa balek kmpung brsama saya . hehe .


pastu rye kelima , balek seremban .


kampung belah ayah .


tp x best sgat . sbb nenek x sehat .


lgpun xlayak dipanggil kampung . sbb rmh teres . haha xD


klau kat perak , mmg kampung ahh .


ade pokok kelapa rumah kayu suasana aman damai =D


dan rmai sedara-mara yg sporting yee .


*


mulai sekarang , sejak saya bagi surat tu pada awak


saya tak nak fikir daa masalah awak .


saya malas nk fikir kenapa awak berkelakuan lain .


saya tak larat nak fikir tentang cara awak pada saya .


biarlahh ape nk jadi , jadi lahh .


bukannya saya tak pernah menangis .


sakit hati , pedih , kecewa sume saya daa telan .


semoga awak bahagia dgan cara awak , hidup awak .


saya hanya sampingan dlam hidup awak .


biarpun awak yg utama dlam hidup saya .


*


hari nie pakcik saya bagi adobe photoshop !


hee hee boley lerr edit gmbr =D


gune 2 P , photoshop n' photoscape .


*


ehh ehh ni lgi sorg !


asl cre ko ckap tuh , pelik ?


mcm ade pape je !


cre ko ckap tu seolah2


memberi jawapan kepada masalah aku .


masalah yg da lme aku fikirkan .


masalah yg byak ganggu emosi aku .


walaupun aku x pasti jawapan tu btol ke x .


tapi seolah2 memberi klu .


haha emy , jom wat CSI , kte siasat ! =D


*


semalam saya gi butik tdung kat bangi .


tdung nyee lawa ott ! =D


beli due . satu wrne itam-koko , satu wrne puteyh .


tp mahal ott . satu tdung dlam rm120 .


menyirap darah aku xD


*


sempena rye nie ,


saya nak renew blog !


tnggu je kemunculannye , okey ?


-the end of my merepek story-


Friday, September 3, 2010

salam terakhir

assalamualaikum .


hari nie saya rasa happy sgat2 .


*xde laa happy mne pun haha xD



sebab hr nie last day skola sblm ryew !


aku dpat kad rye dr fadhlin jew .


then , hr nie aku asyek wat lwak bodo je !


pengaruh fadhlin r nieyh =D


nk citernye , pkul 5 ptg td


sume org turun ke foyer ade acara bersalaman .


lpas dgr ucapan pengetua yg kucintai itu


sume org beratur bersalaman ngan cikgu2 .


2 KAA beratur awal , keluar awal .


then lpas salam , sume bermaaf-maafan sesama sndr .


ttibe terharu lak aku .


nadia :
wey , aku nk mintak maaf tau . aku slme nie byak kutuk ko . sorry .


mumtaz , baizura , sarah n' wan :
sorry tau pasal ular hr tuh . kteorg sje je nk gurau ngan ko .
(ular ? korg x kn fhm , aku ngan diorg je fhm , k?)


haha ttibe lak time nie aku kejar wan !


die pnyela tkut , die campak je beg die nk larikan diri !


lwak doe wan nie ! =D


1st time lak rse bersuka-ria ngan kwan2 kaa .


happy doe , rse mcam aku nie btul2 bdak 2 KAA .


pastuh , yg laen2 pun minta maaf gak .


satu je jwpn aku , "xpe !"


then lpas tu , tergerak nk gi tgok geng krk aku .


aku bg kad raya kat diorg .


ainaa , farah , emy , najiah


semua dpt =D


kteorg pun meluru kat ckgu rosma .


baby die laki .


haha btul lahh firasat aku =D


nnt sye nk dtg rmh ckgu rosma n' ckgu hamimah , insya ALLAH .


doakan plan brjaya yaww ! =D


then , tadi ,


jumpe die , mintaa maaf .


die sengih2 je mcam kerang wangi .


aku x nk tgok ko sengih laa . aku nk ko ckap ! =D


xpe2 . biar kad raya yang aku kasi tuh


ckapkn semuanya , okey ? =D


*


di sini , saya ingin memohon maaf atas semua kesalahan dan kesilapan saya selama nie pada korang .


terutamanya ?


emy helwina , nur najiah , hazrie saharuddin , amin azhar , fadhlin mastura , syafiah diyanah , liyana abd. aziz , haziq hazwan , syafireen azizan , ainaa mainor , farah hafizatul , aizat daud , razlan ghazali , atikah sidik , aina malik , wan aizatul , mumtaz shahadan , aisyah shamsul , nadia natasya , haziqah yahya , faiz nazri , danial hidzam , amirul asyraf , syafiq wasfi , anis syamina , hidayah anuar , idris aziz , dll yg berkenaan =D


pnjgnye senarai nme nie yew . haha xD


apepun , korg dijemput rye rmah aku nnt !


bgtau je bile nk dtg , okey ? insya ALLAH aku sedia ! =D


-the end of the daily story-


Thursday, September 2, 2010

no title

assalamualaikum .


hari nie , ade kursus bahasa arab kat makmal bahasa .


oleh ustaz husni dr smk abdul jalil .


haha die nie ske lak wat lawak giler2 :D


kami didedahkan dgan format baru .


haha x tau laa susah ke x ? xley nk explain .


sederhana kott . hehe :D


anyway , arab aku still A1 .


*


!#@$#%^&*&^%$##@$%*


saket giler aty aku hr nie !


elok2 aku gurau ngan kau , kau sje je wat aku sket aty kn .


jgan laa cabar kesabaran aku .


hushhh *mendengus


nseb baek x lme lg nk rye .


klau x , daa lame aku terajang ko kluar planet bumi . haha xD


aku serius nie . ko jgan r wat aku panas aty lg .


ckup2 r tuh . jgan wat aku ilang sabar okeyy ?


x lme lg nk rye kn . so , kte baek2 la okeyy ?


*


aduhh ! klas aku nie bermasalah laa pulaa !


plag x ley guner !


trpakse laa wat bm kat foyer .


adoyai . ape nk jd .


daa laa klas kteorg ade mslh dr sgi mental , skrg dr sgi fizikal lak .


problem + + +


bile laa nk selesai , ntah lerr .


-the end of my boring story-


Wednesday, September 1, 2010

peluang terlepas

assalamualaikum .


hidup nie cam mempermainkan aku lak .


tu laa aina , tadi elok2 niat kau nak bawak henfon ke skola


ttibe kau batalkan pulaa .


alasan ? hari nie hari skola .


tapi bile balek rumah ,


baru kau tau niat elok kau tuu sbnrnye membuahkan peluang


tapi akhernya trlepas senang2 mcam tu je .


adoii aina !


kenapa lahh kau nie lurus sgat ?


ape salahnya langgar sekali sekala peraturan skola


drpd trlepas peluang yg ntah bila akan dtang balek .


waaaaaaaargggggggggggghhhhhhhhhhhhh !


*menangis berlagu


post nie bkan menggalakkan anda bawak henfon ke skola okies ?


*


ko x pham post di atas ?


ok mcam nie .


td aku dgn emy g skola .

*org laen cuti , die sebok g skola


jd photographer sambilan kat dewan .


sebab ,


datin seri rosmah mansor , bini PM tu dtang !


nak menyampaikan sumbangan kott rsenye .


hadoii , x expect lak org besar pnyer mcam dier


nk dtang skola kiter +.+


ok laa ok laa ,


nak dijadikan citernyee aku mle2 nk bwk henfon


tp x jd sbb tkut3 laa kan .


last2 pkul 2.30 aku blek rmah


tgok2 ,


argggggggggggggghhhh !!


peluang tu .. dtg pkl 1.33 td ..


tp trlepas sbb henfon tnggal rmah ..


uuuuuuuuuwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!


bkn senang tau dpat peluang nie !


!@#$%^&*^%$#@!#$%^&*(*&


*


haha aktiviti kami di skola selain tngkap gmbr ?


nie diew ..




tgok emy helwina vs zuhaily azri


maen congkak :D


emy menang !! yeay ! ^.^




edited photo


candid di PSS ! :D


tak ade keje :D


-the end of the daily story-



.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.