hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Saturday, September 25, 2010

assalamualaikum .

ehh ?

kau dan aku pakai warna sama hari nie .

aku hijau muda , kau hijau tua .

pdhal x rancang pun .

hari nie jamuan raya skola .

bile aku nk tngkap gmbr kau ,

kau lari .

ble jamuan habes , kau kemas , sapu kelas .

aku ngan hazrie smpat lg kutuk ko .

"xpela weyy die (kau) nak sapu kelas ,

nanti bile die kawen nnt senang .

isteri die buli die kemas rumah . haha ."

pastu kau kata ,

"o0o , kutok aku ea ?"

waktu balek ,

aku jumpe kau .

aku minta maaf .

kau kata tak ape lahh .

aku tnye ko balek naek ape .

kau kata jalan kaki .

aku kata bye .

kau balas bye .

kau daa mle baek ngan aku .

kau senyum kat aku .

alhamdulillah , segalanya dah berakhir .

kau dan aku tak gaduh lagi .

aku nak kau dan aku jadi kawan balek .

*

emy !

nape x dtg hr nie ?

nak emy ! boring takde emy !

aina ade citer nk citer kat emy !

*

ade org tuh kata kan ,

die x dtg skola mse bufday die

sbb x nak kecoh kat skola psl hr jd die .

ko nie mmg jnis rndah diri kn .

pastu ko balas , "biaselatu"

eii muntah aq . haha xD

kau memang low profile .

klau boleh , aku nak berada kat tempat kau .

aku x nk d0k dlm kelas pandai yg x bahagia .

biarlah kelas bawah . aslkan gembira selalu .

*

kau wat open house ?

aku tak dpt pegy !

transport xde !

sdey giler !

aku nk jmpe mak kau !

aku nk jmpe adek2 kau !

aku nk jmpe makwe kau ! *ade ke makwe kau ? =D

sorry kau , aku x dpt dtg ! =(

*

besties saya :

1) emy helwina

2) najiah

3) atikah sidik

4) syafiah diyanah

5) hazrie

6) fadhlin mastura

7) haziq hazwan

8) farah hafizatul

9) ainaa mainor

10) amirul asyraf

11) izham haidhar

12) aizat daud

13) muzammil asyraf

14) syafiq wasfi

korang terbaek !

aku syg korang selamanya !



No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.