hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Monday, January 10, 2011

nak mengelak ? SILAKAN !

assalamualaikum .

weyh , kau ! ye , kau yang aku gelar mr . eye tuh !

aku dok belakang sebab aq mmg dpt tmpat kat blkg . bkn nk usha kau !

gedik2 kau nak lari ke depan kan . nk ngelak konon .

dah lah aina , ngutuk secret admire sndr pula !

tu lah kebelakangan nie dye cam nk ngelak dr aku .

msti sbb mir0l senget tu . ciss .

*

mengantok lah ! nk tido ! nk mkn !

kejutan , kelas arab pukul 1.15 hingga 2.45 .

time yg mmg sdaaaaapp gle nk tdo .

aq da naek tido daa . haha . wan jd tukang kejut owh . xD

sian emy jln sorg2 balek rmah . sorry ya emy .

ala 2 hr je . isnin ngan rabu .

selasa , khamis n' jumaat aq balek ngan kau lah budak !

ideal rite ? tmbh2 hr khamis kte jln kaki .

leh borak lbih lamaaaaaaaaaaaa lg kn . haha xD .

*

ternampak sesuatu di blog jijie di sini .

1. Adakah lelaki itu gelisah ketika bersama anda? Lelaki akan kelihatan gelisah dan serba tak kena, jika berhadapan dengan gadis yang dia suka.

2. Perhatikan gerak geri si lelaki. Adakah dia cuba merenung anda? Ataupun dia selalu tersenyum memandang anda? Atau dia sering memulakan perbualan? Dan adakah dia berdiri dekat dengan anda? Ini semua adalah tanda dia suka kan anda.

3. Sentuhan juga adalah tanda jelas yang lelaki suka kan anda. Bukan sentuhan intim yaa! Tetapi sentuhan seperti menepuk bahu atau geselan secara tidak sengaja di tangan anda. Lelaki yang sukakan anda akan mencari peluang untuk menyentuh anda.

4. Lelaki tersebut kerap menelefon / SMS dengan anda. Dia akan berharap korang menjadi semakin akrab dan peluang dia mendekati anda akan terbuka lebih luas lagi.

5. Lebih banyak menurut. Ini bukan sembarangan kompromi. Kalau anda lihat dia lebih banyak mengikuti selera anda dan mengalah, itu tandanya dia mahu anda merasa selesa untuk berada di sampingnya.

weyh ! nak komen juga !

1 . dye relaks je . xde bende pun .

2 . merenung ape nye . tengok aq pun x mau .

3 . sentuh ? dilarang dalam Islam !

4 . aq je yg sllu brhubung ngan dye . wktu dye mle2 knal aq je dye sllu tgor aq . skrg x dh .

5 . x langsong !

-the end of the daily story-


maafkan aku , aku terlalu menurut perasaanku sendiri .


No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.