hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Monday, February 14, 2011

cerita cik atikah

assalamualaikum .

"tadi waktu kau belok ke kanan ,

dye nmpak kau ,

dye senyum ."

cik atikah tarik nafas , sambung lagi ,

"tapi aku tak tau la knpe dye senyum . mngkin sbb laen ke , ape ke ."

aduhh . ayat nie spoiling mood aq je . haha xD .

kau tak tahu , betapa berdebarnye aku lalu sebelah kau .

tgah2 lalu sebelah kau , boleh pula aku nyanyi lagu the time - black eyed peas smbil goyang2 pencil box .

mcm bdak2 kn aku nie . haha ! dpn kau pun x bleyh nk act mcm org matang .

aku tak boleh lah , berhadapan dgn kau , aku mesti menggelabah .

tapi aku harap sangat2 , senyuman kau yang tadi tu , hanya untuk aku <3

*

yeay yeay ! jadual baru !

kebaikan :

1) balek pukul 2.05 minit ! bag0s x payah balek lmbat . boleyh lme sket onlinee :D

2) arab mas0k dlam P&P pagi . yes ! x yah ngant0k2 wktu petang .

keburukan ?

cekgu PJK !

cekgu hartini !

ainaa mainor kata , cekgu tu garang !

saya nak cekgu siti norafizan !

saya tak mahu cekgu laen !

cekgu laen x kasi maen police n' thief ! haha xD .

walau bagaimanapun ,

cekgu arab tukar . ustaz noor zaimi . ade org kata dye garang . nth lah .

tnggu jela dye ajr nnt . bru leyh wat conclusion kn . haha xD .

*

wahh ! minggu nie da mle koko !

bkn koko coklat . singkatan kpd kokurikulum .

penat lah . dah alang2 skola habes awal ,

tak ade alasan t0k aq x dtg koko .

takpelah . nnt ble giliran permainan , aq lg ske .

sbb dye msti dtg pnye . ciss xD .

haih , kenapalah form 3 nie aq da jd orang business (mksdnye org sebok la)

semoga aku dapat kebahagiaan yg sepatutnya .

*

"hai alan ! hai aizat ! hai nazri !"

hai aina !" hampir serentak aizat dan nazri jawab . aizat wat muke seposen je .

kelam kabut 3 bujang lapok nie wat keje sejarah .

time nie baru lepas rehat . menyinggah di 3 krk 1 .

"tengok muke aizat . selamba je . takde perasaan . haha !"

nazri pandang aizat .

"alahh tgok la bile pergi bilik kemanusiaan (sejarah) nanti , msti dye cakap x henti ."

muka aizat tak ade ekspresi langsung . tak senyum , tak marah ,

kekal je ngan muke takde perasaan tu .

haihh . entah lah .

aku mungkin bukan kawan baek kau lagi lah anak daud .

tapi kau akan selalu jadi kawan baek aku . dulu . kini . selamanya .

aku takkan lupa semuanya yang kita dah lalui bersama . di medan maya .

*

benci kau .. benci .. BENCI KAU LAH !

yang kau tahu , miss comel , miss comel dan miss comel !

klau suke miss comel tu , cakap je lah !

tak yah lah nak buat pekak bile aku tanya soalan kat kau .

sorry miss comel . kau tak salah ape2 .

yg salah , budak tu !

kau dah banyak berubah sekarang .

dulu kau friendly . sekarang ..

dulu kau amik berat . sekarang ..

dah lah kau . kau bukan lagi kawan baek aku .

satu2nye lelaki yang ade dlam hidup aq , cume kambeng biri2 .

kau tak lagi diperlukan dalam hidup aku ,

sebab aku pun tak lagi diperlukan dalam hidup kau .

enough until here . our friendship COMMA HERE .

nak sambung ayat lepas comma tu , ubah diri kau dulu . okayh ?



teringat masa kau kata kat aku , "jangan merungut !" saya akan cuba .


2 comments:

atikah sidik said...

weyh nape jadual bru kite ni kite balek awl..x mcm yg lme...balek lmbt sikit..x pyh ssh nk gi koko..ade alasan..kehadiran pon penuh je..

Aina Syakira said...

manalah aku tau , jgn laa tnye aku xD


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.