hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Monday, March 14, 2011

kelas tambahan

assalamualaikum .

da lama aku tak update blog nie kan .

haha ! nth la . x tau nk update aper .

periksa ? ermm . agak teruk r . mana tak teruk . wktu pekse asyek tido je . haha !

tapi lepas nie agak2 aku akan mengalami zaman kesuraman .

entah la . rahsia sebesar alam aku tu da diketahui .

dan hidup aku macam takde makna lagi . kosong .

tapi walaupun kosong , aku takkan biarkan sesiapapun isi tempat tu .

hanya org yg bagi kosong tu je yg boleh isi tempat itu . iaitu dia .

ok2 enough about him . aku rse cam tak suka lak nak ckp psl dia .

penat lahh 3 hari nie . sabtu , ahad , isnin .

orang laen da start cuti . form 3 dgn form 5 kne merajinkan diri dtg kelas tambahan .

bosan owh . buat latihan , kne ceramah psl keje khusus .

tapi yang paleng best waktu bi tadi !

kakak cekgu hamimah bagi ceramah .

dye tu gila2 sama je cam adek dye . haha !

so takde la boring bila dgr ceramah dye .

hari nie berfoto-graphing dgn kawan2 !

of course la camera emy jadi mangsa kann , haha !






ku tak bisa hidup tanpamu :'(


No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.