hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Sunday, March 20, 2011

show me your BFF

assalamualaikum .

eh2 , saya tak suruh awak tunjuk besfren !

tapi saya nak sertai contest yg bertajuk seperti di atas .

hehe , jeng jeng jeng :)

Syarat-syarat Penyertaan


1: Terbuka kepada followers blog "Because She is NurulBadiah" .so sekiranya bukan followers..anda perlu follow terlebih dahulu sebelum menyertainya.

2. Korang kene Copy Banner/Gambar contest diatas dan Paste kn dekat entry contest anda.Kemudian korang Kena letak Banner/Gambar Contest diatas di SideBar Blog Korang and Link kan Banner tersebut ataupun link kn kat bawah Banner tersebut ke Blog Because She Is Nurulbadiah.

2. Korang Kena buat entry pasal " Show Me Your BFF Contest" dimana korang kena letakkan link ke Blog ini didalam entry tersebut.

3: Entry Korang hendaklah disertakan dengan Sekeping Gambar bersama BFF korang xkira berapa ramai pon berserta dengan sedikit kata-kata dibawah gambar tersebut.

Ayat anda harus bermula dengan:

Dear Nurulbadiah Lai,
bla..bla..bla..(tell me in short about your bff)

4.Tagkan Kepada 4 blogger yang aktif and make sure diorang tahu telah Di Tag.

5. Pastekan entry Contest yang korang buat diruangan komen dekat entry ni..

6: 2 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar bersama BFF yang paling menarik..hadiah misteri menanti seperti Dress dan shawls.

6.Tarikh tutup: 15 April 2011

(PENYERTAAN ADALAH TERHAD)

Jom join ramai2 sementara saya masih kaya bulan ni:P


okay , saya nak sertakan gambar yang berkaitan :




Dear Nurulbadiah Lai ,

saya aina syakira , berusia 15 tahun . bersama saya dalam foto ini ialah nur emy helwina (kanan) dan nur najiah (tengah) . percaya atau tidak , kami bertiga pernah mengalami pertengkaran yang besar . dan pastinya ia mengajar saya , mengubah hidup saya dari mementingkan pencapaian kepada mementingkan hati dan perasaan rakan . kini , mereka ialah di antara rakan baik yang selalu ada di sisi saya .

kata mutiara sayidina ali k.w.j :
sayangilah seseorang itu sekadarnya , mana tahu suatu hari nanti , dia akan menjadi seorang yang paling engkau benci .
dan bencilah seseorang itu sekadarnya , mana tahu suatu hari nanti , dia akan menjadi seorang yang paling engkau sayangi .

dan ia sangat bertepatan dengan kisah hidup saya .

sorry kak , panjang . hehe :)

semoga akak membuat pilihan yang terbaik dalam memilih pemenang :)

dengan ini , saya mengetag 4 orang di bawah :





sekian , terima kasih xD




folio BM tak siap lagi ! ngee ~


2 comments:

Nurulbadiah Lai said...

salam dik

thanks 4 joining

wish u all de best

:)
done check urs

Aina Syakira said...

wsalam . thanks :)


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.