hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Friday, April 1, 2011

CANON EOS 1100D


assalamualaikum .

apakah ini ?

ini adalah ..

x nmpak jugak ? pendek umur kau . HAHA .

berikutan dgn kejadian hilang camera ta0n lpas ,

bapak aq menimbang2 nk beli camera baru .

aq yg ilangkan camera tu pun menggedik2 cdgkn supaya beli camera macam kat atas ni .

bpak aku kata , "okayy .."

wahh ! bag0s3 !!!!

"tapi .."

ade tapi gak lagi . apa lak nieyhh . aduhh .

"cari yang warna coklat !"

mak aihh . camera mcm nie warna coklat . ade ke ?

aku tg0k byak 0rg pnye warne itam je .

aduihh . bapak aq ni kan , x boleh ke kalau bkn wrne coklat ? haiyoo .

dah lah semua rumah dicoklatkannya (btul ke tatabahasa aq ni ?)

camera mcm kat atas nie pun nk coklat !

O..PENING !

pada suatu hari ..

"haa , aina .. emy ade jumpe camera warna coklat .. jenama canon .. nah .. ni suratkhabar dye .."

wahh ! thanks tolong carikan skali tau emy !

aq syang ko . HAHA . (jelezz ke ? xD)

then aq baca artikel psl camera tu , then aq pun search tenet gak .

jumpe gambar kat atas tu . tu lah dye . camera warne coklat . HAHA .

puaz aty bapak aq kan . hehe !

harap2 bapak aq beli lahh . byak manfaatnye :D .

lgpun gmbr tu cantik (pkai HD) kalau utk video .

ya ALLAH , bukakanlah pintu hati bapaku untuk membeli camera itu , AMIN !






sungguh ku tak sangka firasatku tentangmu itu benar belaka .


No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.