hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Monday, May 30, 2011

drama bersiri juvana


assalamualaikum .

korang layan tak cerita ni setiap isnin ?

aku ni jenis tak tengok tv sangat sejak masuk form 3 ni .

tapi menyesallah pulak terlepas drama ni .

serius tak tahu drama ni sampai minggu lepas .

OST dye pun best . pendek cerita semua pasal cerita ni semua best . haha ! xD

korang boleh jenguk website ni untuk tengok sinopsis nya . ---> click here !

tak sabar nak tengok ending daim !

dye tak bersalah ! dye x bunuh mak dye ! maybe wktu tu dye juz nak cabut pisau tu je .

cehh melebih lak aku . macam aku makwe dye je . haha !

by the way , menyampah jugak dengan botak . fikir hebat sangat . xD

cerita ni real . memang ramai suka tengok .

malam ni balek tusyen terus nak bukak tv . naseb baek tusyen sampai pukul 9 . xD

juvana best =D . rugi tak tengok !





ya saya tahu , awak pun suka tengok drama juvana juga :)


2 comments:

syuhadah azri said...

Jyeahh best gila kot cite ni,walaupun ada skip episod haha

Aina Syakira said...

kalau skip , boleh tengok di http://tonton.com.my :)
saya pun skip 5 episod tapi semua dah tengok through website tu :)


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.