hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Tuesday, May 10, 2011

saya okey saja

assalamualaikum .

birthday tahun ni , boleh tahan laa .

cuma semalam tusyen dibatalkan , tak dapat la nak kutip ucapan . hishh !

takpe . malam ni aku paksa suruh diorg wish aku jugak . even belated . saya tak peduli !

*

ohh anak daud iaitu muhammad aizat :)

macam mana la hang boleh lupa semalam bufday cheq :)

untung hang hantar mesej kat FB . lega cheq .

hang memang kawan terbaek cheq !

takpelah tak dapat bagi hadiah pun .

hadiah tahun lepas , hadiah terbaek !

*

thanks to all who wish me :)

walaupun aku dah ingatkan kau ,

tapi ternyata kau tak bagi ucapan kat aku pun .

yes . kita tengah gaduh .

tapi apa salahnya ucap selamat hari lahir kat aku .

*

ahmad najmie bin khairul emran !

seronok ye tengok gelagat aku yang terlebih excited nak suruh orang wish bufday aku .

then kau pun ajuk cakap aku dengan gaya pondan .

"bufday aku ! bufday aku !"

haihh , entah macam mana boleh buat aksi lari berkejaran kat depan tangga .

semua gelak . termasuk kawan baek kau yang pendiam tu .

emy kata , kenangan .

tapi aku memang tak suka ya !!!

xD .






mahu mencampakkan seseorang keluar dari galaksi milky way ni . boleh tolong tak , emy ?


No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.