hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Saturday, May 14, 2011

setahun dah berlalu

assalamualaikum .

----------------------

13 mei 2010

tarikh ni , pukul 4 petang .

macam biasa lepas solat , aku pun rehat kat kantin .

beli nasi lemak + air milo . sedap tuu !

lepas beli air milo , aku jalan lambat2 . ingat nak tunggu najiah dan farah tak habes beli lagi .

aku pun terpacak depan satu meja + bangku .

tengok atas bangku tu duduk lah due orang makhluk ALLAH berbangsa lelaki ni

asyek gelak je dari tadi .

tapi antara due orang yang tengah gelak tu ,

aku lagi suka tengok orang yang tengah gelak sambil bercerita .

entah kenapa aku tertarik nak tengok tag nama dia .

tapi kelabu . kena clorox kot . puas mata aku yang rabun ni nak baca nama dia .

aku baca je nama dia , terus hati aku cakap camni ..

"laa .. dye ke orangnya ?"

dan terus hati aku jatuh sakit suka :)


*

13 mei 2011

hari ni aku ke kantin macam biasa . tiada apa yang istimewa .

cuma aku dapat berdiri sesaat di sebelah kau .

kau marahkan aku . aku tahu .

kau dah berpunya . aku tahu .

cuma satu je perkara yang aku tak tahu dan tak nak tahu .

cara untuk melupakan kau .

----------------------

periksa ?

haiyaa . teruk maa .

tak lah teruk sangat . yang teruk tu Kemahiran Hidup .

aku pun tak tahu sebab apa .

tak minat owh elektrik elektronik ni .

tensyen aku menjawab soalan .

tapi time sej , best betul !

soalan nye susah . tapi alhamdulillah dapat jawab sebab dah baca .

terang hati aku menjawab sejarah ni . haha .

sejarah aku takkan jadi peronda sekolah .

tapi aku rasa KH aku kena buat show . teruk sangat kertas aku tu .

----------------------




thank you muhammad razlan ghazali for this present . i love chocolate <3





saya sedar siapa diri saya , the H letter boy :)


No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.