hye dudes and babes . i'm aina and this is my diary , i can write whatever i want okie ? dun forget to leave your comment or shout here ! thankx for visiting my online world , enjoy reading okie ? ^_^

Friday, May 6, 2011

terima kasih !

assalamualaikum .

yes ! hari ni aku dpt title 'opera girl' .

so , kau kesah kenapa ?

nak dapat title opera macam aku jugak ke ?

buatlah . biar orang tutup telinga dengar kau buat opera .

lagi bagus !

time aku buat opera , takde sape tutup telinga . :)

thanks to Baihaqi ! aku suka kau tepuk untuk aku :) .

Najiah and Farah Hafizatul , thanks for khusyuk tengok aku :)

Emy , penyokong dalaman . terima kasih ! :D

abang Hadi dan abang Hakim , persembahan korang pun bagus juga !

sorry Fatin Atiqah . jawab pujian kau macam tak ikhlas .

aku dah naek bengang je dgn orang yang make fun of me .

terutamanya budak kelas .. malas nak sebut lah kelas ape .

ramai lagi yang puji aku yang ikhlas . haha ! perasan je .

ni semua sebab cekgu rozeta . hehe :D

abg Hadi , stop fikir negatif okay ? persembahan korang fine , best :)

btw , happy birthday ya abg Hadi ! may ALLAH bless you .




suara saya macam La Carlotta kan ? HAHA !


No comments:


.Hasil Kerja Tangan Aina Syakira.